Maintenance 2019 op 27 en 28 maart - Antwerp Expo

Maak kennis met de innovatieve robots ontwikkeld in het Interreg Smart tooling Project tijdens Maintenance 2019 in Antwerpen. De project partners demonstreren in de Robot Demo zone de volgende prototypes: Wanddiktemeting met drone in besloten ruimte, inspecties van drukvaten en leidingen met slang robot en slimme inspectiebal, de eerste autonome cleaning crawler, drone technologie ontwikkeling voor veilig vliegen in open ruimtes en live-streamingtechnologie voor hands-free assistentie op afstand. Demonstrerende projectpartners zijn: Serenity, RoNik Inspectioneering, ID-Tec, Nobleo Technology, DERC, Avular B.V., ExRobotics en Proceedix.

In de industriële wereld staat een slim onderhoudsbeleid garant voor een optimale productie. Om de toenemende complexiteit of onvoorziene gebeurtenissen te blijven beheren, de betrouwbaarheid, levensduur en rentabiliteit van uw assets te verhogen, heeft u de beste tools & technologie nodig.
Bezoek op 27 en 28 maart Maintenance, het grootste event voor maintenance managers & engineers, technische managers, plant managers of procurement managers.
Krijg een klare kijk op de toekomst en ga naar huis met nieuwe ideeën.

KLIK HIER VOOR AANMELDEN​

Locatie: Antwerp Expo, Jan van Rijswijklaan 191, B-2020 Antwerpen