Maintenance 2020 op 25 en 26 maart - Antwerp Expo

Ook dit jaar is het Interreg project Smart Tooling weer vertegenwoordigd tijdens Maintenance 2020 in Antwerpen

Maak kennis met de innovatieve robots ontwikkeld in het Interreg Smart tooling Project tijdens Maintenance 2020 in Antwerpen.

Robots in productiegericht onderhoud. Wat zijn ze, wat doen ze? In de Robot Demo zone van Maintenance zetten verschillende bedrijven robots in de kijker. Slimme robots, wees daar maar zeker van. Want een cleaning robot, een drone voor inspecties boven installaties of live-streamingtechnologie… dat lonkt toch om te ontdekken en proberen? Laat u overtuigen. In samenwerking met BEMAS en KicMPi. Demonstrerende projectpartners zijn onder andere: Serenity Robotics, Iristick, Terra Inspectioneering, ITIS, ID-Tec, DERC Waterjettting, Avular en Delft Dynamics.

Maintenance en Pumps & Valves: een succesvol duo-event voor de hele industrie.
Geen productieproces dat ontsnapt aan de trends naar digitalisering. Ook uw sector niet. Maar kan u alles nog volgen? Na een bezoek aan Maintenance en Pumps & Valves is dit zeker het geval!
De unieke combinatie van deze twee events op 25 en 26 maart in Antwerp Expo biedt u een volledig overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen in onderhoud, shutdowntechnologie, productiebetrouwbaarheid, procesapparatuur, kleppen en pompen.

+300 exposanten
Met meer dan 300 exposanten is Maintenance en Pumps & Valves een unieke combinatie voor industrie professionals waar iedere bezoeker oplossingen voor zijn sector en zijn bedrijf zal vinden.

Praktische info
Maintenance en Pumps & Valves
Antwerp Expo – Hal 1, 2 ,3, 4 & 5 
Woensdag 25 maart 2020: 10.00u – 19.00u (Afterwork Drink vanaf 18.00u)
Donderdag 26 maart 2020: 10.00u – 18.00u
www.maintenance-expo.be // www.pumps-valves.be

U kunt zich gratis registreren via onderstaande link. Het ticket is geldig voor beide events.

KLIK HIER VOOR AANMELDEN