Project Smart Tooling op Contacta 2019

Onze Interreg Smart Tooling projectpartner Serenity is namens het Smart Tooling project aanwezig op de Contacta 2019
Dit netwerkevent vindt plaats op 5, 6 en 7 november 2019 in Goes. 
Contacta.nl brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. Door de verspreide ligging van steden industriƫle gebieden en bedrijventerreinen is voor velen Contacta.nl de manier om zich in korte tijd te presenteren aan de Zuidwestregio.

Serenity zal er de Dashboard software uit het Smart Tooling project tonen.
"Dit Window programma, ondersteund twee HDMI-schermen waarmee een uitgebreid dashboard voor de volgende generatie robot-operators ontstaat. Is desgewenst uit te breiden voor andere typen industrieele cleaning/inspectie-robots of voor robotica-werktuigen die in de nabije toekomst bij het robotiseren van de onderhoudsbranche een rol gaan spelen."

U kunt Serenity bezoeken op 5 en 6 november op de Startup Zone, direct gelegen aan de Contacta Arena in de Oosterscheldehal.
Entreetickets voor Contacta 2019 zijn hier  te bestellen.

Onze Interreg Smart Tooling projectpartner RoNik Inspectioneering is genomineerd voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019, welke uitgereikt zal worden tijdens Contacta. Zij maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland.

RoNik bedacht een drone-inspectiedienst. Met deze drone kunnen er inspecties uitgevoerd worden in kleine besloten ruimtes, maar ook op grote hoogtes. Het doel van deze drone is om arbeid in besloten ruimtes te verminderen en werken op grote hoogte te stoppen. De techniek wordt wereldwijd uitgerold. 

Naast de juryprijs wordt een publieksprijs uitgereikt. Op emergo-innovatieprijs.nl  vind je binnenkort korte video's, waarin de innovaties worden toegelicht. Tijdens de stemperiode van 23 oktober tot en met 6 november 2019 kun je stemmen op jouw favoriete innovatie.  

Uitreiking Emergo prijs tijdens Contacta:
Op woensdag 6 november a.s. worden de winnaars van zowel de Emergo juryprijs als de Emergo publieksprijs bekendgemaakt tijdens deze netwerkbeurs.